Georg Jensen GRAPE ear cuff – 3518468

Denne smukke ørering i sølv fra Georg Jensen er en del af MOONLIGHT GRAPE kollektionen. Øreringen har et unikt roligt og feminint udtryk, som er inspireret af kunstneren Sigvard Bernadotte. Øreringen er skabt i et stilrent design og udført i sølv. Øreringen har et omfangsrigt motiv af vindruer, som giver øreringen et eksklusivt og smukt look. Øreringen er en perfekt måde at tilføje et smukt, stilfuldt og moderne look til ethvert outfitt. Øreringen har en unik og kunstfærdig detalje, som gør denne ørering til en sand klassiker. Den har et enkelt og stilrent design, som passer til enhver stil. Denne ørering er et smukt og tidløst smykke, som vil glæde dig i mange år.

Georg Jensen GRAPE ear cuff - 3518468
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Georg Jensen - smykker
EAN: 5705145206557
Varenummer (SKU): 6850100194364940 Kategori:

Georg Jensen GRAPE ear cuff – 3518468

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Georg Jensen GRAPE ear cuff – 3518468 bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Georg Jensen GRAPE ear cuff – 3518468 er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Georg Jensen GRAPE ear cuff – 3518468 får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Georg Jensen GRAPE ear cuff – 3518468 online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Georg Jensen GRAPE ear cuff – 3518468 uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Georg Jensen GRAPE ear cuff – 3518468. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.