Georg Jensen Mercy åben øreringe – 10015339

Få et trendy og elegance look med disse skulpturelle øreringe fra Georg Jensen Mercy-kollektionen. Designet af amerikanske Jacqueline Rabun, disse åbne øreringe skaber en optisk illusion af at fortsætte direkte gennem øret og er fremstillet af det højkvalitets sølv, som Georg Jensen er kendt for. Læg disse øreringe på for et sofistikeret look og en smuk tilføjelse til enhver garderobe.

Georg Jensen Mercy åben øreringe - 10015339
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Georg Jensen - smykker
EAN: 5713275069317
Varenummer (SKU): 6850100194372296 Kategori:

Georg Jensen Mercy åben øreringe – 10015339

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Georg Jensen Mercy åben øreringe – 10015339 bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Georg Jensen Mercy åben øreringe – 10015339 er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Georg Jensen Mercy åben øreringe – 10015339 får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Georg Jensen Mercy åben øreringe – 10015339 online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Georg Jensen Mercy åben øreringe – 10015339 uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Georg Jensen Mercy åben øreringe – 10015339. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.