Georg Jensen Moonlight Grapes Armbånd 551C i sølv

Nyd den elegante Georg Jensen Moonlight Grapes Armbånd 551C i sølv. Denne smukke kæde er udført i sterling sølv og er prydet med kugler i forskellige størrelser placeret helt op ad hinanden. En silicone-slider gør det muligt at justere armbåndet og sikrer, at det passer perfekt til enhver stil. Dette armbånd er et må-eje for enhver, der gerne vil have et smykke af høj kvalitet. Det er moderne, tidløst og vil være et smukt supplement til enhver garderobe.

Georg Jensen Moonlight Grapes Armbånd 551C i sølv
5
Georg Jensen Moonlight Grapes armbånd - 20000728
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Georg Jensen
EAN: 5713275206293
Varenummer (SKU): 1030500049396568 Kategori:

Georg Jensen Moonlight Grapes Armbånd 551C i sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Georg Jensen Moonlight Grapes Armbånd 551C i sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Georg Jensen Moonlight Grapes Armbånd 551C i sølv er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Georg Jensen Moonlight Grapes Armbånd 551C i sølv får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Georg Jensen Moonlight Grapes Armbånd 551C i sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Georg Jensen Moonlight Grapes Armbånd 551C i sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Georg Jensen Moonlight Grapes Armbånd 551C i sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Georg Jensen

EAN

5713275206293