Georg Jensen MOONLIGHT GRAPES ørehænger – 3537834

Smukke og eksklusive Georg Jensen MOONLIGHT GRAPES ørehænger fremstillet af sølv. Øreringene er et moderne design, der stammer helt tilbage fra 1900-tallet og har siden været moderniseret indtil deres lancering i år 2015. De klassiske øreringe er en hyldest til det moderne, og de er det perfekte valg for dem, der søger efter et unikt og tidløst tilbehør. Øreringene kommer med et urbant og minimalistisk udtryk, som gør dem ideelle til enhver stil. De sølvfarvede øreringe vil være et flot og smukt supplement til enhver garderobe.

Georg Jensen MOONLIGHT GRAPES ørehænger - 3537834
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Georg Jensen - smykker
EAN: 5705145205147
Varenummer (SKU): 6850100194338775 Kategori:

Georg Jensen MOONLIGHT GRAPES ørehænger – 3537834

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Georg Jensen MOONLIGHT GRAPES ørehænger – 3537834 bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Georg Jensen MOONLIGHT GRAPES ørehænger – 3537834 er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Georg Jensen MOONLIGHT GRAPES ørehænger – 3537834 får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Georg Jensen MOONLIGHT GRAPES ørehænger – 3537834 online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Georg Jensen MOONLIGHT GRAPES ørehænger – 3537834 uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Georg Jensen MOONLIGHT GRAPES ørehænger – 3537834. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.