Georg Jensen Moonlight Grapes Ørering 551I i sølv

Flotte ørehængere fra Georg Jensens Moonlight Grapes kollektion. Disse smukke øreringe er lavet i sølv og føres igennem øret, så kun kuglerne ses på forsiden af øret. Mellem kuglerne har de en smule oxydering, der giver et smukt dybde-look. Perfekte øreringe til enhver lejlighed, der giver et moderne og stilfuldt udtryk.

Georg Jensen Moonlight Grapes Ørering 551I i sølv
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Georg Jensen
EAN: 5713275062509
Varenummer (SKU): 1030500201166604 Kategori:

Georg Jensen Moonlight Grapes Ørering 551I i sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Georg Jensen Moonlight Grapes Ørering 551I i sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Georg Jensen Moonlight Grapes Ørering 551I i sølv er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Georg Jensen Moonlight Grapes Ørering 551I i sølv får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Georg Jensen Moonlight Grapes Ørering 551I i sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Georg Jensen Moonlight Grapes Ørering 551I i sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Georg Jensen Moonlight Grapes Ørering 551I i sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.