Georg Jensen Moonlight Grapes Ørestik 551J i sølv

Kast et blik på disse moderne ørestikker fra Georg Jensens Moonlight Grapes-kollektion. De er lavet af sterling sølv og let oxyderet mellem kuglerne, hvilket skaber dybde og liv i øreringene. Øreringene har et bredeste mål på 15 mm. Dette smukke minimalistiske design er perfekt til at fuldende enhver dagligdag. Med Georg Jensens uovertrufne kvalitet er de her ørestikker det perfekte valg for enhver lejlighed.

Georg Jensen Moonlight Grapes Ørestik 551J i sølv
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Georg Jensen
EAN: 5713275062790
Varenummer (SKU): 1030500202595436 Kategori:

Georg Jensen Moonlight Grapes Ørestik 551J i sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Georg Jensen Moonlight Grapes Ørestik 551J i sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Georg Jensen Moonlight Grapes Ørestik 551J i sølv er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Georg Jensen Moonlight Grapes Ørestik 551J i sølv får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Georg Jensen Moonlight Grapes Ørestik 551J i sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Georg Jensen Moonlight Grapes Ørestik 551J i sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Georg Jensen Moonlight Grapes Ørestik 551J i sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.