Georg Jensen NEVA øreringe – 3519859

Neva-kollektionen fra Georg Jensen bringer det klassiske look i øreringene NEVA øreringe – 3519859 til et nyt og moderne udtryk. Smykkerne er på samme tid smukt skulpturelle, livlige og feminine, og fremhæver naturlig skønhed og glød hos dem der bærer dem. Materialerne er 18 karat guld, hvide Akoya-perler og kubisk zirkonia, som giver et professionelt og elegant look. Bliv klædt smukt på med disse NEVA øreringe for et sofistikeret udtryk.

Georg Jensen NEVA øreringe - 3519859
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Georg Jensen - smykker
EAN: 5705145212923
Varenummer (SKU): 6850100194337450 Kategori:

Georg Jensen NEVA øreringe – 3519859

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Georg Jensen NEVA øreringe – 3519859 bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Georg Jensen NEVA øreringe – 3519859 er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Georg Jensen NEVA øreringe – 3519859 får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Georg Jensen NEVA øreringe – 3519859 online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Georg Jensen NEVA øreringe – 3519859 uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Georg Jensen NEVA øreringe – 3519859. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.