Tilbud

Guld øreringe med rund zirkonia i 14 karat guld – Ø6 mm

Afdæmp det gode udtryk med disse guld øreringe, som er smykket med en klar zirkonia krystal i midten. Holderen er lavet af 8 og 14 karat guld, så du er sikker på at få et smykke af højeste kvalitet. Få et smukt look med en af de 3 størrelser: Small (4,5 mm), Medium (5,5 mm) eller Large (6 mm). Disse øreringe har et tidsløst og enkelt design, der bringer glans til dit udseende. Køb dem i dag og dine ører vil glæde sig over at få et par af de smukke guld øreringe med en rund zirkonia i 14 karat guld.

DKK kr. 1.270,00
kr. 1.495,00
Guld øreringe med rund zirkonia i 14 karat guld - Ø6 mm
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Aagaard Varenummer (SKU): 6942301024809049 Kategori:

Guld øreringe med rund zirkonia i 14 karat guld – Ø6 mm

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Guld øreringe med rund zirkonia i 14 karat guld – Ø6 mm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Guld øreringe med rund zirkonia i 14 karat guld – Ø6 mm er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Guld øreringe med rund zirkonia i 14 karat guld – Ø6 mm får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Guld øreringe med rund zirkonia i 14 karat guld – Ø6 mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Guld øreringe med rund zirkonia i 14 karat guld – Ø6 mm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Guld øreringe med rund zirkonia i 14 karat guld – Ø6 mm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.