Hjerteøreringe med sølvramme og romersk glas

Her er et par meget søde og unikke hjerteøreringe! De er lavet af 925 sterlingsølv, med et 2000 år gammelt romersk glas indsat i midten, og indkranset af en rustik sølvramme. Disse øreringe er det perfekte valg for alle, der søger et ekstraordinært smykke, som kan bruges til både hverdag og fest. De charmerende hjerteformede øreringe er den perfekte måde at føje et personlig udtryk til din stil.

Hjerteøreringe med sølvramme og romersk glas
 • Find den billigste pris online
 • Pakkeshop eller dirkte til døren
 • Betal med MobilePay eller Viabill

Varenummer (SKU): 7984502088325646 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Sølv øreringe´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

  Hjerteøreringe med sølvramme og romersk glas

  Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Hjerteøreringe med sølvramme og romersk glas bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

  Hjerteøreringe med sølvramme og romersk glas er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

  Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

  Når du bestiller Hjerteøreringe med sølvramme og romersk glas får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Hjerteøreringe med sølvramme og romersk glas online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

  Det betyder, at du modtager Hjerteøreringe med sølvramme og romersk glas uden problemer og før, du ved det.

  Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

  Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Hjerteøreringe med sølvramme og romersk glas. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

  Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

  På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

  Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

  Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

  Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

  Gør et fund hos HjortSmykker

  Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.