Hultquist – Dione øreringe i forgyldt sølv med perler

Opdater dit look med disse smukke øreringe i forgyldt sterlingsølv med Hultquist Copenhagen. Disse smukke øreringe har en sølv-holdig overflade, der er fyldt med fine detaljer. Hvert øre har en lille, ferskvandsperle for at give et ekstra smukt udseende. På grund af det elegante design kan øreringene kombineres med andre øreringe og ørestikker fra Hultquist. Gør dit look komplet med disse smukke øreringe i forgyldt sterlingsølv og få et eksklusivt og personligt look.

DKK kr. 650,00
Hultquist - Dione øreringe i forgyldt sølv med perler
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Hultquist CopenhagenEAN: 5713395159509 Varenummer (SKU): 6942302082192668 Kategori:

Hultquist – Dione øreringe i forgyldt sølv med perler

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Hultquist – Dione øreringe i forgyldt sølv med perler bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Hultquist – Dione øreringe i forgyldt sølv med perler er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Hultquist – Dione øreringe i forgyldt sølv med perler får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Hultquist – Dione øreringe i forgyldt sølv med perler online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Hultquist – Dione øreringe i forgyldt sølv med perler uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Hultquist – Dione øreringe i forgyldt sølv med perler. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.