Hultquist Esther forgyldt armbånd med perler

Opdag smarte Hultquist Esther armbånd i forgyldt sterling sølv med smukke hvide ferskvandsperler. Dette elegante armbånd måler 16 + 3 cm, og vil helt sikkert blive den perfekte tilføjelse til ethvert outfit. Det er det perfekte valg til en daglig, afslappet stil, og vil helt sikkert gøre et statement. Gør dit outfit komplet med dette forgyldte armbånd og nyd den eksklusive stil.

DKK kr. 550,00
Hultquist Esther forgyldt armbånd med perler
5
DKK kr. 550,00
Esther Armbånd
4
DKK kr. 550,00
Hultquist Copenhagen Esther Armbånd 18 kt. Forgyldt S08439G
4.5
DKK kr. 550,00
kr. 550,00
Hultquist Copenhagen Esther Bracelet
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HultquistEAN: 5713395171709 Varenummer (SKU): 1030501827384999 Kategori:

Hultquist Esther forgyldt armbånd med perler

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Hultquist Esther forgyldt armbånd med perler bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Hultquist Esther forgyldt armbånd med perler er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Hultquist Esther forgyldt armbånd med perler får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Hultquist Esther forgyldt armbånd med perler online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Hultquist Esther forgyldt armbånd med perler uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Hultquist Esther forgyldt armbånd med perler. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5713395171709