Hultquist – Pink opalus ørering forgyldt sterlingsølv

Tag et eksklusivt smykke fra Hultquist Copenhagen med dig. Med disse elegante forgyldte øreringe i sterlingsølv har du et smykke, der fanger alle øjne. Øreringene er præget af små firkantede hammerslået plader med en lille hvid opal og fire mindre farvede zirkonia. Under hænger en pink zirkonia i et lille vedhæng, der giver øreringene karakter. Denne sølv øreringe er fremstillet af det luksuriøse 18 karat guld sterling sølv med høj kvalitet, der er kendetegnet ved Hultquist Copenhagen.

DKK kr. 400,00
Hultquist - Pink opalus ørering forgyldt sterlingsølv
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Hultquist CopenhagenEAN: 5713395160413 Varenummer (SKU): 6942301873437399 Kategori:

Hultquist – Pink opalus ørering forgyldt sterlingsølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Hultquist – Pink opalus ørering forgyldt sterlingsølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Hultquist – Pink opalus ørering forgyldt sterlingsølv er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Hultquist – Pink opalus ørering forgyldt sterlingsølv får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Hultquist – Pink opalus ørering forgyldt sterlingsølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Hultquist – Pink opalus ørering forgyldt sterlingsølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Hultquist – Pink opalus ørering forgyldt sterlingsølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.