Hultquist – Ruby Moon øreringe i forgyldt sølv med zirkoner

Hultquist Copenhagen’s Ruby Moon øreringe er smukke og elegant forgyldt sterlingsølv med rubin-farvede zirkoner. Disse øreringe kan bruges individuelt i det lille måneformede design som enkelte ørestikker til hverdagen, eller du kan bruge dem sammen med en større statement ørering i det andet hul. De rubin farvede zirkoner og forgyldt sterlingsølv vil give et smukt og stilfuldt look. Der er ingen tvivl om, at disse øreringe fra Hultquist Copenhagen vil bringe en luksuriøs følelse til dit look.

DKK kr. 350,00
Hultquist - Ruby Moon øreringe i forgyldt sølv med zirkoner
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Hultquist CopenhagenEAN: 5713395160215 Varenummer (SKU): 6942300845351326 Kategori:

Hultquist – Ruby Moon øreringe i forgyldt sølv med zirkoner

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Hultquist – Ruby Moon øreringe i forgyldt sølv med zirkoner bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Hultquist – Ruby Moon øreringe i forgyldt sølv med zirkoner er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Hultquist – Ruby Moon øreringe i forgyldt sølv med zirkoner får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Hultquist – Ruby Moon øreringe i forgyldt sølv med zirkoner online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Hultquist – Ruby Moon øreringe i forgyldt sølv med zirkoner uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Hultquist – Ruby Moon øreringe i forgyldt sølv med zirkoner. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.