Hultquist – White half moon ørestik forgyldt sterlingsølv

White Half Moon ørering fra Hultquist Copenhagen er et elegant stykke smykke, der udtrykker tidløs skønhed. Forgyldt sterlingsølv håndlavet i en halvmåneform med små hvide zirkoniaer og en hamret overflade. Et must-have til enhver kvindes smykkesamling! Hultquist Copenhagen er et brand med 40 år på bagen. Det er grundlagt af Anna Hu i 1980 og har siden da specialiseret sig i smykker og personlige accessories, hvilket afspejles i sin kollektion af White Half Moon øreringe. Produkterne er lavet af det bedste materiale og de fineste detaljer, der afspejler den tidløse skønhed.

Hultquist - White half moon ørestik forgyldt sterlingsølv
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Hultquist Copenhagen
EAN: 5713395160666
Varenummer (SKU): 6942301949336350 Kategori:

Hultquist – White half moon ørestik forgyldt sterlingsølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Hultquist – White half moon ørestik forgyldt sterlingsølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Hultquist – White half moon ørestik forgyldt sterlingsølv er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Hultquist – White half moon ørestik forgyldt sterlingsølv får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Hultquist – White half moon ørestik forgyldt sterlingsølv online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Hultquist – White half moon ørestik forgyldt sterlingsølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Hultquist – White half moon ørestik forgyldt sterlingsølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.