Tilbud

Hvidguld Knæk Creoler Ø10,5 – 14 kt

Smukke og klassiske creoler i 14 karat hvidguld med clicklås. De har et “knæk” i midten, som gør det let at åbne og lukke. Disse sølv øreringe er perfekte til både hverdag og fest – alene eller sammen med andre smykker. Bredden er 2,2 mm og diameteren er Ø10,5 mm. Disse øreringe fås også i 14 karat gul.

Hvidguld Knæk Creoler Ø10,5 - 14 kt
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BNH
Varenummer (SKU): 6942300634554524 Kategori:

Hvidguld Knæk Creoler Ø10,5 – 14 kt

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Hvidguld Knæk Creoler Ø10,5 – 14 kt bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Hvidguld Knæk Creoler Ø10,5 – 14 kt er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Hvidguld Knæk Creoler Ø10,5 – 14 kt får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Hvidguld Knæk Creoler Ø10,5 – 14 kt online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Hvidguld Knæk Creoler Ø10,5 – 14 kt uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Hvidguld Knæk Creoler Ø10,5 – 14 kt. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.