Tilbud

Hvidguld Knæk Creoler Ø12,5 – 14 kt

Smukke og klassiske hvidguld creoler med “knæk” på midten. Creolerne har en let clicklås og er lette at åbne og lukke. Bredden er 2,2 mm og diameteren er ø12,5 mm. Fås også i 14 karat gulguld og er perfekte til både hverdag og fest – alene eller kombineret med andre størrelser. Giv et smukt smil med disse øreringe.

Hvidguld Knæk Creoler Ø12,5 - 14 kt
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BNH
Varenummer (SKU): 6942300634554590 Kategori:

Hvidguld Knæk Creoler Ø12,5 – 14 kt

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Hvidguld Knæk Creoler Ø12,5 – 14 kt bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Hvidguld Knæk Creoler Ø12,5 – 14 kt er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Hvidguld Knæk Creoler Ø12,5 – 14 kt får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Hvidguld Knæk Creoler Ø12,5 – 14 kt online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Hvidguld Knæk Creoler Ø12,5 – 14 kt uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Hvidguld Knæk Creoler Ø12,5 – 14 kt. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.