Tilbud

Hvidguld Knæk Creoler Ø20 – 14 kt

Skab et luksuriøst look med disse smukke og klassiske creoler i 14 karat hvidguld med en praktisk clicklås. Disse øreringe har et “knæk” på midten, hvilket gør dem lette at åbne og lukke. Brug dem til hverdag eller til fest for at fuldende dit look, enten alene eller sammen med andre størrelser. Mål: 2,2 mm bredde og Ø20 mm diameter. Fås også i 14 karat guld.

DKK kr. 4.518,00
kr. 5.021,00
Hvidguld Knæk Creoler Ø20 - 14 kt
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BNH Varenummer (SKU): 6942300634555608 Kategori:

Hvidguld Knæk Creoler Ø20 – 14 kt

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Hvidguld Knæk Creoler Ø20 – 14 kt bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Hvidguld Knæk Creoler Ø20 – 14 kt er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Hvidguld Knæk Creoler Ø20 – 14 kt får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Hvidguld Knæk Creoler Ø20 – 14 kt online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Hvidguld Knæk Creoler Ø20 – 14 kt uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Hvidguld Knæk Creoler Ø20 – 14 kt. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.