Tilbud

Hvidguld Knæk Creoler Ø25 – 14 kt

Smukke og stilfulde creoler i 14 karat hvidguld med clicklås. De unikke creoler har et “knæk” i midten, som giver dem et ekstra pift. De er lette at åbne og lukke, og de er stilfulde til både hverdag og til fest. Kombiner dem med andre størrelser eller bær dem alene. Creolerne måler 2,2 mm i bredden og har en diameter på Ø25 mm. De er også tilgængelige i 14 karat guld.

Hvidguld Knæk Creoler Ø25 - 14 kt
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BNH
Varenummer (SKU): 6942300634555773 Kategori:

Hvidguld Knæk Creoler Ø25 – 14 kt

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Hvidguld Knæk Creoler Ø25 – 14 kt bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Hvidguld Knæk Creoler Ø25 – 14 kt er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Hvidguld Knæk Creoler Ø25 – 14 kt får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Hvidguld Knæk Creoler Ø25 – 14 kt online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Hvidguld Knæk Creoler Ø25 – 14 kt uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Hvidguld Knæk Creoler Ø25 – 14 kt. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.