ID Pladearmbånd i sølv, 7 mm

Flot ID pladearmbånd i sterling sølv. Armbåndet er i flad panser og måler 7 mm i bredden og 37 mm i længden. Armbåndet er udstyret med mulighed for gravering af navn og evt. dato. Måler 21 cm og giver et elegant look. Dette sølv armbånd er det perfekte valg for alle, der søger et stiligt og personligt look.

DKK kr. 1.495,00
ID Pladearmbånd i sølv, 7 mm
5
* Priser ex levering.
 • Find den billigste pris online
 • Pakkeshop eller dirkte til døren
 • Betal med MobilePay eller Viabill

EAN: 1207800078775 Varenummer (SKU): 1030501397494479 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Sølv armbånd´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

  ID Pladearmbånd i sølv, 7 mm

  Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med ID Pladearmbånd i sølv, 7 mm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

  ID Pladearmbånd i sølv, 7 mm er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

  Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

  Når du køber ID Pladearmbånd i sølv, 7 mm får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller ID Pladearmbånd i sølv, 7 mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

  Det betyder, at du får ID Pladearmbånd i sølv, 7 mm uden bøvl og før, du ved det.

  Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

  Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx ID Pladearmbånd i sølv, 7 mm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

  Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

  På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

  Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

  Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

  Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

  Gør et kup hos HjortSmykker

  Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

   

  Yderligere information

  EAN

  1207800078775