Jane Kønig Anchordia 18 kt. guld armbånd med perle lås

Tag et kig på det feminine Jane Kønig Anchordia 18 karat guld armbånd med perlelås. Det er smukt håndværk med hvide ferskvandsperler, der er monteret på det smukke guldarmbånd. Armbåndet fås i to størrelser, Small/Medium 17 cm og Medium/Large 19 cm, så du kan vælge det, der passer bedst til dig. Denne smukke Jane Kønig Anchordia 18 karat guld armbånd med perlelås er det perfekte valg til dig, der ønsker et smukt og elegant guldarmbånd.

Jane Kønig Anchordia 18 kt. guld armbånd med perle lås
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Jane Kønig
EAN: 1207800418618
Varenummer (SKU): 1030500102516588 Kategori:

Jane Kønig Anchordia 18 kt. guld armbånd med perle lås

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Jane Kønig Anchordia 18 kt. guld armbånd med perle lås bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Jane Kønig Anchordia 18 kt. guld armbånd med perle lås er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Jane Kønig Anchordia 18 kt. guld armbånd med perle lås får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Jane Kønig Anchordia 18 kt. guld armbånd med perle lås online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Jane Kønig Anchordia 18 kt. guld armbånd med perle lås uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Jane Kønig Anchordia 18 kt. guld armbånd med perle lås. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Jane Kønig

EAN

1207800418618