Jane Kønig Baroque Ørering Guld

Prøv disse Jane Kønig Baroque Øreringe i mat forgyldt sterling sølv. Jane Kønig har sat sit helt eget unikke præg på den klassiske baroque perle ved at lave en støbning i guld og skabe et mere råt og unikt udtryk. Øreringene er udsmykket med 2 safirer i henholdsvis en smuk gylden farve, der giver et professionelt udseende. Disse øreringe vil gøre det perfekte statement til enhver lejlighed.

Jane Kønig Baroque Ørering Guld
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Jane Kønig
Varenummer (SKU): 5443101493529997 Kategori:

Jane Kønig Baroque Ørering Guld

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Jane Kønig Baroque Ørering Guld bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Jane Kønig Baroque Ørering Guld er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Jane Kønig Baroque Ørering Guld får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Jane Kønig Baroque Ørering Guld online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Jane Kønig Baroque Ørering Guld uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Jane Kønig Baroque Ørering Guld. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.