Jane Kønig – Baroque pearl ørering i sølv

Jane Kønig – Baroque pearl ørering i sølv er en elegant opgradering af en tidløs klassiker. Med tilføjelsen af 2 safirer og en grøn Tsavorite får øreringene et eksklusivt og dristigt udseende. Lavet af sølv med en imponerende 14-15 mm perle, disse øreringe er perfekte til enhver lejlighed. Køb dem nu og tilføj et strejf af luksus til din stil!

Jane Kønig - Baroque pearl ørering i sølv
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Jane Kønig
EAN: 5715180014239
Varenummer (SKU): 6942301322061449 Kategori:

Jane Kønig – Baroque pearl ørering i sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Jane Kønig – Baroque pearl ørering i sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Jane Kønig – Baroque pearl ørering i sølv er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Jane Kønig – Baroque pearl ørering i sølv får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Jane Kønig – Baroque pearl ørering i sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Jane Kønig – Baroque pearl ørering i sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Jane Kønig – Baroque pearl ørering i sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.