Jane Kønig – Impression Hoop i forgyldt sølv

En cool Jane Kønig – Impression Hoop i forgyldt sølv med et grafisk mønster i overfladen. Centeret af ørestikken er pyntet med en smuk grøn smaragd. Spiralen har en diameter på ca. 13mm og hoopen´s diameter er ca. 37 mm. Tykkelsen er 2 mm. Disse øreringe fra Jane Kønig sælges som 1 stk. Klassisk og elegant sølvørering som vil give dit outfit et personligt og professionelt udtryk.

DKK kr. 650,00
Jane Kønig - Impression Hoop i forgyldt sølv
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Jane KønigEAN: 5715180022715 Varenummer (SKU): 6942300413876432 Kategori:

Jane Kønig – Impression Hoop i forgyldt sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Jane Kønig – Impression Hoop i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Jane Kønig – Impression Hoop i forgyldt sølv er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Jane Kønig – Impression Hoop i forgyldt sølv får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Jane Kønig – Impression Hoop i forgyldt sølv online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Jane Kønig – Impression Hoop i forgyldt sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Jane Kønig – Impression Hoop i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.