Jane Kønig – Impression Hoop i sølv

Giv dine ører et luksuriøst look med Jane Kønig’s Impression Hoop i sølv. Denne moderne ørestik har et cool mønster på overfladen og en smuk grøn smaragd i midten som giver et eksklusivt twist. Hoopen måler ca. 13 mm indvendigt og har en diameter på ca. 37 mm. Tykkelsen er på 2 mm. Gå ikke glip af chancen for at tilføje et touch af luksuriøs stil til dit hverdagslook. NB: Øreringe fra Jane Kønig sælges a 1 stk. Så hvis du ønsker et par, skal du lægge i kurven.

Jane Kønig - Impression Hoop i sølv
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Jane Kønig
EAN: 5715180022722
Varenummer (SKU): 6942300413876444 Kategori:

Jane Kønig – Impression Hoop i sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Jane Kønig – Impression Hoop i sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Jane Kønig – Impression Hoop i sølv er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Jane Kønig – Impression Hoop i sølv får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Jane Kønig – Impression Hoop i sølv online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Jane Kønig – Impression Hoop i sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Jane Kønig – Impression Hoop i sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.