Jane Kønig Ørering Big Sun Sølv 1 stk.

Med Jane Kønig´s Big Sun Ørering får du en utrolig smuk ørering i sterling sølv. Øreringen er designet med trekantede spidser som danner et solformet design, som gør øreringen særlig unik og attraktiv. Øreringen har en størrelse på 40 mm og sidder flot lodret ud fra øreflippen. Du vil med Jane Kønig´s Big Sun Ørering få et luksuriøst look, som er perfekt til hverdag og fest.

DKK kr. 475,00
Jane Kønig Ørering Big Sun Sølv 1 stk.
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Jane Kønig Varenummer (SKU): 5443100424752856 Kategori:

Jane Kønig Ørering Big Sun Sølv 1 stk.

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Jane Kønig Ørering Big Sun Sølv 1 stk. bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Jane Kønig Ørering Big Sun Sølv 1 stk. er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Jane Kønig Ørering Big Sun Sølv 1 stk. får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Jane Kønig Ørering Big Sun Sølv 1 stk. online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Jane Kønig Ørering Big Sun Sølv 1 stk. uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Jane Kønig Ørering Big Sun Sølv 1 stk.. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.