Jane Kønig Reflection Rhombus earring Guld

Giv dine ører et elegant og tidløst look med Jane Kønig Reflection Rhombus ørering Guld. Disse forgyldte sterlingsølv øreringe har unikke graveringer, der giver et interessant og unikt udseende. Øreringens indvendige diameter er ca. 21 mm, og selve øreringen har en bredde på ca. 2,5 – 4, så du kan få et subtilt og elegant look. Med disse øreringe kan du skabe et stilfuldt og modebevidst outfit.

DKK kr. 475,00
Jane Kønig Reflection Rhombus earring Guld
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Jane Kønig Varenummer (SKU): 5443100756287023 Kategori:

Jane Kønig Reflection Rhombus earring Guld

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Jane Kønig Reflection Rhombus earring Guld bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Jane Kønig Reflection Rhombus earring Guld er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Jane Kønig Reflection Rhombus earring Guld får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Jane Kønig Reflection Rhombus earring Guld online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Jane Kønig Reflection Rhombus earring Guld uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Jane Kønig Reflection Rhombus earring Guld. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.