Jane Kønig – Sculpture Earring Forgyldt Sterlingsølv

Sculpture Earring fra Jane Kønig er et stilfuldt og tidløst design i forgyldt sterlingsølv. Den grafiske statement ørering er håndlavet og designet med en kombination af referencer til 70’erne disko og kvindekroppens former. Øreringens enkelthed gør det nemt at bære og kombinere med andre smykker. Sculpture Earring er et tidløst design til enhver stil og anledning.

Jane Kønig - Sculpture Earring Forgyldt Sterlingsølv
 • Find den billigste pris online
 • Pakkeshop eller dirkte til døren
 • Betal med MobilePay eller Viabill

Varenummer (SKU): 6942301396360575 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Sølv øreringe´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

  Jane Kønig – Sculpture Earring Forgyldt Sterlingsølv

  Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Jane Kønig – Sculpture Earring Forgyldt Sterlingsølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

  Jane Kønig – Sculpture Earring Forgyldt Sterlingsølv er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

  Tjep fragt af smykker – bestil i dag

  Når du bestiller Jane Kønig – Sculpture Earring Forgyldt Sterlingsølv får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Jane Kønig – Sculpture Earring Forgyldt Sterlingsølv online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

  Det betyder, at du får Jane Kønig – Sculpture Earring Forgyldt Sterlingsølv uden bøvl og før, du ved det.

  Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

  Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Jane Kønig – Sculpture Earring Forgyldt Sterlingsølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

  Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

  På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

  Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

  Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

  Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

  Gør et fund hos HjortSmykker

  Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.