Jane Kønig – Small Sun øreringe i Mat Forgyldt sølv

Små Sun øreringe fra Jane Kønig i mat forgyldt sølv. Disse øreringe er lavet af flotte takker i stjerne eller sol mønster. Øreringene er lavet i forgyldt sølv, der flot og grafisk sidder i øret. Materiale: Mat forgyldt sølv. Øreringen har en diameter på 25 mm. Giv dit look et touch af elegance med disse smukke øreringe i sølv.

DKK kr. 375,00
Jane Kønig - Small Sun øreringe i Mat Forgyldt sølv
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Jane Kønig Varenummer (SKU): 6942301005062638 Kategori:

Jane Kønig – Small Sun øreringe i Mat Forgyldt sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Jane Kønig – Small Sun øreringe i Mat Forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Jane Kønig – Small Sun øreringe i Mat Forgyldt sølv er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Jane Kønig – Small Sun øreringe i Mat Forgyldt sølv får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Jane Kønig – Small Sun øreringe i Mat Forgyldt sølv online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Jane Kønig – Small Sun øreringe i Mat Forgyldt sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Jane Kønig – Small Sun øreringe i Mat Forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.