Jane Kønig V- ring, forgyldt

Oplev denne smukke Jane Kønig V-ring i 18 karat mat forgyldt sterling sølv! Ringen har et unikt, skulpturelt design og måler 2,2 mm i bredden. De rene linjer og den elegante finish gør denne smukke ring til et særligt smykke i Jane Kønig universet. Brug den på det inderste eller ydre fingerled og giv dit outfit et stilfuldt boost med denne forgyldte V-ring fra Jane Kønig.

DKK kr. 675,00
Jane Kønig V- ring, forgyldt
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Jane KønigEAN: 1207800419073 Varenummer (SKU): 1030500977283980 Kategori:

Jane Kønig V- ring, forgyldt

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Jane Kønig V- ring, forgyldt bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Jane Kønig V- ring, forgyldt er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Jane Kønig V- ring, forgyldt får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Jane Kønig V- ring, forgyldt online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Jane Kønig V- ring, forgyldt uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Jane Kønig V- ring, forgyldt. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

1207800419073