JOANLI FLORINANOR BAMBUS ØRERINGE I FORGYLDT

JOANLI FLORINANOR BAMBUS ØRERINGE I FORGYLDT lader dig udtrykke din kreative stil med disse smukke bambus øreringe. De er fremstillet af solidt sterling sølv i forgyldt udførelse, og de er forgyldt med klare cubic zirkoner der sidder ved hvert bambus led. De måler Ø 19 mm. Med deres unikke og moderne design vil disse øreringe passe perfekt til alle lejligheder. Der er også en matchende halskæde og ring available, så du kan komplette dit look.

DKK kr. 550,00
JOANLI FLORINANOR BAMBUS ØRERINGE I FORGYLDT
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: JoanliEAN: 5711008352453 Varenummer (SKU): 1030500202352561 Kategori:

JOANLI FLORINANOR BAMBUS ØRERINGE I FORGYLDT

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med JOANLI FLORINANOR BAMBUS ØRERINGE I FORGYLDT bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

JOANLI FLORINANOR BAMBUS ØRERINGE I FORGYLDT er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller JOANLI FLORINANOR BAMBUS ØRERINGE I FORGYLDT får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber JOANLI FLORINANOR BAMBUS ØRERINGE I FORGYLDT online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager JOANLI FLORINANOR BAMBUS ØRERINGE I FORGYLDT uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx JOANLI FLORINANOR BAMBUS ØRERINGE I FORGYLDT. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.