Line & Jo Miss Expo Antique Ørering

Miss Expo ørering fra Line & Jo. Denne klassiske hoop ørering har et twist. To kugler sidder på øreringen, som giver øreringen et spændende look. Er lavet i sølv og har en diameter på 28 mm. Den ideelle tilføjelse til ethvert outfit. Pris pr. stk. i sølvtone.

DKK kr. 700,00
Line & Jo Miss Expo Antique Ørering
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Line & Jo Varenummer (SKU): 5443100500505499 Kategori:

Line & Jo Miss Expo Antique Ørering

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Line & Jo Miss Expo Antique Ørering bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Line & Jo Miss Expo Antique Ørering er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Line & Jo Miss Expo Antique Ørering får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Line & Jo Miss Expo Antique Ørering online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Line & Jo Miss Expo Antique Ørering uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Line & Jo Miss Expo Antique Ørering. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.