Lund Copenhagen 14 kt. Alliance ring med rubin og diamanter

En smuk Lund Copenhagen 14 kt. guldalliance ring med mix af rubin og diamanter på i alt 0,06 ct. Wesselton SI. Denne fantastiske ring vil fremhæve enhver stil og vil give ethvert outfit det sidste touch af elegance og skønhed – både til hverdag og særlige lejligheder. Det er det perfekte valg for at give en ægtefælle eller elskede person et smukt symbol på jeres kærlighed.

DKK kr. 7.600,00
Lund Copenhagen 14 kt. Alliance ring med rubin og diamanter
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lund CopenhagenEAN: 5713864090586 Varenummer (SKU): 1030501422319479 Kategori:

Lund Copenhagen 14 kt. Alliance ring med rubin og diamanter

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Lund Copenhagen 14 kt. Alliance ring med rubin og diamanter bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Lund Copenhagen 14 kt. Alliance ring med rubin og diamanter er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Lund Copenhagen 14 kt. Alliance ring med rubin og diamanter får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Lund Copenhagen 14 kt. Alliance ring med rubin og diamanter online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Lund Copenhagen 14 kt. Alliance ring med rubin og diamanter uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Lund Copenhagen 14 kt. Alliance ring med rubin og diamanter. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5713864090586