Lund Copenhagen 14 kt. guld diamant halskæde med cirkel 0,21ct W.SI

Gå aldrig glip af en lejlighed til at komme i stil med denne smukke Lund Copenhagen 14 kt. guld halskæde med diamant cirkel vedhæng. Den har en diamant cirkel på 11 mm og 0,21 ct. W.SI. diamanter. Halskæden måler 48 cm, men kan kortes ind til 45 cm. Den perfekte kombination af farver og design, gør denne halskæde til et smukt og stilfuldt tilbehør til enhver kvindes garderobe.

Lund Copenhagen 14 kt. guld diamant halskæde med cirkel 0,21ct W.SI
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lund Copenhagen
EAN: 5713864090661
Varenummer (SKU): 1030501427940631 Kategori:

Lund Copenhagen 14 kt. guld diamant halskæde med cirkel 0,21ct W.SI

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Lund Copenhagen 14 kt. guld diamant halskæde med cirkel 0,21ct W.SI bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Lund Copenhagen 14 kt. guld diamant halskæde med cirkel 0,21ct W.SI er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Lund Copenhagen 14 kt. guld diamant halskæde med cirkel 0,21ct W.SI får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Lund Copenhagen 14 kt. guld diamant halskæde med cirkel 0,21ct W.SI online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Lund Copenhagen 14 kt. guld diamant halskæde med cirkel 0,21ct W.SI uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Lund Copenhagen 14 kt. guld diamant halskæde med cirkel 0,21ct W.SI. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5713864090661