Lund Copenhagen 14 kt. hvidguld diamant halskæde med cirkel 0,21ct W.SI

Opdag det smukke design af Lund Copenhagen 14 kt. hvidguld halskæde med et diamant cirkel vedhæng af højeste kvalitet. Vedhænget er Ø 11 mm med 0,21 ct. W.SI diamanter, der er pyntet på kæden. Halskæden er 48 cm lang og kan indstilles til 45 cm. Denne smukke halskæde er det perfekte smykke til enhver lejlighed!

Lund Copenhagen 14 kt. hvidguld diamant halskæde med cirkel 0,21ct W.SI
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lund Copenhagen
EAN: 5713864090654
Varenummer (SKU): 1030500101712504 Kategori:

Lund Copenhagen 14 kt. hvidguld diamant halskæde med cirkel 0,21ct W.SI

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Lund Copenhagen 14 kt. hvidguld diamant halskæde med cirkel 0,21ct W.SI bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Lund Copenhagen 14 kt. hvidguld diamant halskæde med cirkel 0,21ct W.SI er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Lund Copenhagen 14 kt. hvidguld diamant halskæde med cirkel 0,21ct W.SI får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Lund Copenhagen 14 kt. hvidguld diamant halskæde med cirkel 0,21ct W.SI online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Lund Copenhagen 14 kt. hvidguld diamant halskæde med cirkel 0,21ct W.SI uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Lund Copenhagen 14 kt. hvidguld diamant halskæde med cirkel 0,21ct W.SI. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5713864090654