Lund Copenhagen 8 kt. guld armbånd med tro, håb og kærlighed

Dette enkle guld armbånd fra Lund Copenhagen er et smukt og stilfuldt design. Armbåndet er lavet af 8 karat guld og har et kors, hjerte og anker symboler, som tilsammen repræsenterer tro, håb og kærlighed. Armbåndet har en justerbar længde fra 17-18-19 cm, så du kan bære det komfortabelt hele dagen. Dette guld armbånd er det perfekte valg til alle lejligheder, og vil give dig en elegant og stilfuld look.

DKK kr. 2.750,00
Lund Copenhagen 8 kt. guld armbånd med tro, håb og kærlighed
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lund CopenhagenEAN: 5713864090722 Varenummer (SKU): 1030501294188809 Kategori:

Lund Copenhagen 8 kt. guld armbånd med tro, håb og kærlighed

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Lund Copenhagen 8 kt. guld armbånd med tro, håb og kærlighed bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Lund Copenhagen 8 kt. guld armbånd med tro, håb og kærlighed er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Lund Copenhagen 8 kt. guld armbånd med tro, håb og kærlighed får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Lund Copenhagen 8 kt. guld armbånd med tro, håb og kærlighed online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Lund Copenhagen 8 kt. guld armbånd med tro, håb og kærlighed uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Lund Copenhagen 8 kt. guld armbånd med tro, håb og kærlighed. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5713864090722