LUND Copenhagen forgyldt Marguerit ring, krans

LUND Copenhagen forgyldt Marguerit ring er en smuk og eksklusiv ring, der er lavet af 24 karat guldbelagt sterling sølv. Denne elegante ring er designet med hvid marguerit med en diameter på 5 mm og en krans af små forgyldte blade. Denne ring vil bringe glimmer til enhver dag og vil fortsætte med at se fantastisk ud år efter år. Uanset om du sætter pris på klassiske eller moderne smykker, vil denne forgyldte margueritring fra LUND Copenhagen helt sikkert gøre det. Det er det perfekte valg for enhver, der ønsker at forbedre deres stil.

DKK kr. 695,00
LUND Copenhagen forgyldt Marguerit ring, krans
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lund CopenhagenEAN: 1207800427320 Varenummer (SKU): 1030500923869195 Kategorier: ,

LUND Copenhagen forgyldt Marguerit ring, krans

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med LUND Copenhagen forgyldt Marguerit ring, krans bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

LUND Copenhagen forgyldt Marguerit ring, krans er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller LUND Copenhagen forgyldt Marguerit ring, krans får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber LUND Copenhagen forgyldt Marguerit ring, krans online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager LUND Copenhagen forgyldt Marguerit ring, krans uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx LUND Copenhagen forgyldt Marguerit ring, krans. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

1207800427320