Lund Copenhagen Marguerit Armbånd 13×11 mm Forgyldt Hvid emalje

Det er fremstillet af forgyldt stål, og det har et professionelt og elegant look. Dette armbånd giver dig mulighed for at vise din personlighed. Det er et smukt og eksklusivt tilbehør til enhver stil. Det passer perfekt til at bære både til hverdag og til fest. Med dette smukke armbånd vil du altid se stilfuld og moderne ud.

DKK kr. 4.410,00
kr. 4.900,00
Lund Copenhagen Marguerit armbånd - hvid forgyldt
5
DKK kr. 4.900,00
Lund Copenhagen Marguerit Armbånd 13x11 mm Forgyldt Hvid emalje
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lund CopenhagenEAN: 5713864046118 Varenummer (SKU): 1030502064918635 Kategori:

Lund Copenhagen Marguerit Armbånd 13×11 mm Forgyldt Hvid emalje

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Lund Copenhagen Marguerit Armbånd 13×11 mm Forgyldt Hvid emalje bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Lund Copenhagen Marguerit Armbånd 13×11 mm Forgyldt Hvid emalje er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Lund Copenhagen Marguerit Armbånd 13×11 mm Forgyldt Hvid emalje får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Lund Copenhagen Marguerit Armbånd 13×11 mm Forgyldt Hvid emalje online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Lund Copenhagen Marguerit Armbånd 13×11 mm Forgyldt Hvid emalje uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Lund Copenhagen Marguerit Armbånd 13×11 mm Forgyldt Hvid emalje. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Lund Copenhagen

EAN

5713864046118