Lund Copenhagen Marguerit armbånd i sølv med hvid emalje, 11mm

Flot og eksklusivt Lund Copenhagen Marguerit armbånd fremstillet i sterling sølv med hvid emalje. Blomsten måler Ø 11mm og har en forgyldt midte. Armlænken kan justeres i længden 17/18/19 cm. Dette smukke og stilfulde armbånd er det perfekte valg til enhver anledning. Giv et luksuriøst sølv armbånd i give bort som gave eller nyd det selv.

Lund Copenhagen Marguerit armbånd i sølv med hvid emalje, 11mm
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lund Copenhagen
EAN: 5713864083014
Varenummer (SKU): 1030500257166416 Kategori:

Lund Copenhagen Marguerit armbånd i sølv med hvid emalje, 11mm

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Lund Copenhagen Marguerit armbånd i sølv med hvid emalje, 11mm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Lund Copenhagen Marguerit armbånd i sølv med hvid emalje, 11mm er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Lund Copenhagen Marguerit armbånd i sølv med hvid emalje, 11mm får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Lund Copenhagen Marguerit armbånd i sølv med hvid emalje, 11mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Lund Copenhagen Marguerit armbånd i sølv med hvid emalje, 11mm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Lund Copenhagen Marguerit armbånd i sølv med hvid emalje, 11mm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Lund Copenhagen

EAN

5713864083014