Lund Copenhagen marguerit armbånd med 5 margueritter i sølv med sort emalje

Få et smukt, feminint look med dette Lund Copenhagen Marguerit Armbånd i sølv med sort emalje. Armbåndet har 5 margueritter fordelt på Ø 7,5 mm, og måler 18 cm i længden. Det skinnende sølv og det sorte emaljemotiv giver armbåndet et smukt og eksklusivt look, som passer til alle anledninger. Dette smukke armbånd er et must-have til enhver kvindes smykkesamling.

Lund Copenhagen marguerit armbånd med 5 margueritter i sølv med sort emalje
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lund Copenhagen
EAN: 5713864046408
Varenummer (SKU): 1030500083581697 Kategori:

Lund Copenhagen marguerit armbånd med 5 margueritter i sølv med sort emalje

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Lund Copenhagen marguerit armbånd med 5 margueritter i sølv med sort emalje bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Lund Copenhagen marguerit armbånd med 5 margueritter i sølv med sort emalje er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Lund Copenhagen marguerit armbånd med 5 margueritter i sølv med sort emalje får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Lund Copenhagen marguerit armbånd med 5 margueritter i sølv med sort emalje online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Lund Copenhagen marguerit armbånd med 5 margueritter i sølv med sort emalje uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Lund Copenhagen marguerit armbånd med 5 margueritter i sølv med sort emalje. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Lund Copenhagen

EAN

5713864046408