LUND Copenhagen sølv armbånd med Månesten 19 cm

Gør et moderne statement med dette flotte LUND Copenhagen sølv armbånd med månesten. Armbåndet er fremstillet af let oxideret sterling sølv og har 8 aflange led, som hver er pyntet med en grå månesten. Den 19 cm lange kæde gør det let at justere størrelsen, så det altid passer perfekt på din hånd. Det klassiske design gør armbåndet til det perfekte accessoire, der passer til enhver lejlighed. Se dig selv stråle med dette flotte sølv armbånd fra LUND Copenhagen.

LUND Copenhagen sølv armbånd med Månesten 19 cm
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lund Copenhagen
EAN: 5713864078379
Varenummer (SKU): 1030500110226689 Kategori:

LUND Copenhagen sølv armbånd med Månesten 19 cm

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med LUND Copenhagen sølv armbånd med Månesten 19 cm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

LUND Copenhagen sølv armbånd med Månesten 19 cm er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller LUND Copenhagen sølv armbånd med Månesten 19 cm får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber LUND Copenhagen sølv armbånd med Månesten 19 cm online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager LUND Copenhagen sølv armbånd med Månesten 19 cm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx LUND Copenhagen sølv armbånd med Månesten 19 cm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Lund Copenhagen

EAN

5713864078379