Lund Copenhagen sølv marguerit armbånd med blade

Gør din outfit komplet med det smukke Lund Copenhagen sølv marguerit armbånd. Det rhodinerede sterling sølv armbånd består af hvide margueritter på Ø 7 og Ø 5 mm med små blade imellem, der giver det det perfekte udseende. Armbåndet er 19 cm, men det kan kortes ind til 17 eller 18 cm, så det passer til alle. Giv dit look det endelige touch med dette smukke armbånd og kom i stil!

DKK kr. 1.375,00
Lund Copenhagen sølv marguerit armbånd med blade
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lund CopenhagenEAN: 1207800427184 Varenummer (SKU): 1030501764965476 Kategori:

Lund Copenhagen sølv marguerit armbånd med blade

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Lund Copenhagen sølv marguerit armbånd med blade bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Lund Copenhagen sølv marguerit armbånd med blade er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Lund Copenhagen sølv marguerit armbånd med blade får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Lund Copenhagen sølv marguerit armbånd med blade online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Lund Copenhagen sølv marguerit armbånd med blade uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Lund Copenhagen sølv marguerit armbånd med blade. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

1207800427184