LUND Copenhagen sølv Marguerit armbånd med hjerte

LUND Copenhagen sølv Marguerit armbånd med hjerte er et smukt rhodineret sterling sølv armbånd, der er dekoreret med et 11×11 mm hjerte vedhæng og en lille smuk marguerit på Ø 5 mm. Armbåndet måler 19 cm og kan kortes ind til 17 eller 18 cm. Det smukke armbånd giver et eksklusivt og elegant look og er lavet af høj kvalitet materialer, der sikrer, at det holder længe. Giv et unikt og personligt touch til din stil, med dette smukke LUND Copenhagen sølv Marguerit armbånd med hjerte.

LUND Copenhagen sølv Marguerit armbånd med hjerte
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lund Copenhagen
EAN: 5713864090289
Varenummer (SKU): 1030501764999235 Kategori:

LUND Copenhagen sølv Marguerit armbånd med hjerte

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med LUND Copenhagen sølv Marguerit armbånd med hjerte bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

LUND Copenhagen sølv Marguerit armbånd med hjerte er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller LUND Copenhagen sølv Marguerit armbånd med hjerte får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber LUND Copenhagen sølv Marguerit armbånd med hjerte online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får LUND Copenhagen sølv Marguerit armbånd med hjerte uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx LUND Copenhagen sølv Marguerit armbånd med hjerte. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5713864090289