Lund Copenhagen sølv marguerit armbånd med perler

Smukt sølv marguerit armbånd fra Lund Copenhagen. Det dekorative armbånd består af en hvid marguerit Ø 7,5 mm, og to små hvide ferskvandsperler Ø 5 mm placeret ved siden. Armbåndet har en længde på 19 cm, men kan reduceres til 17 cm. Armbåndet er det perfekte tilbehør til enhver lejlighed, og vil bringe et strejf af elegance til ethvert look.

Lund Copenhagen sølv marguerit armbånd med perler
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lund Copenhagen
EAN: 1207800413286
Varenummer (SKU): 1030501316023640 Kategori:

Lund Copenhagen sølv marguerit armbånd med perler

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Lund Copenhagen sølv marguerit armbånd med perler bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Lund Copenhagen sølv marguerit armbånd med perler er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Lund Copenhagen sølv marguerit armbånd med perler får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Lund Copenhagen sølv marguerit armbånd med perler online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Lund Copenhagen sølv marguerit armbånd med perler uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Lund Copenhagen sølv marguerit armbånd med perler. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

1207800413286