LUND Copenhagen sølv øreringe med kugler, Ø 14 mm

Søde LUND Copenhagen sølv øreringe med kugler er lavet i blank poleret sterling sølv. Halvcreolene er Ø 14 mm og har syv små sammensatte kugler. Disse øreringe er perfekte til daglig brug og passer til alle slags stilarter. Der fås en matchende armring som kan komplementere øreringene. Med deres enkelhed og smukke design, vil de være et must-have til ethvert look.

LUND Copenhagen sølv øreringe med kugler, Ø 14 mm
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lund Copenhagen
EAN: 1207800377601
Varenummer (SKU): 1030500202486665 Kategori:

LUND Copenhagen sølv øreringe med kugler, Ø 14 mm

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med LUND Copenhagen sølv øreringe med kugler, Ø 14 mm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

LUND Copenhagen sølv øreringe med kugler, Ø 14 mm er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller LUND Copenhagen sølv øreringe med kugler, Ø 14 mm får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber LUND Copenhagen sølv øreringe med kugler, Ø 14 mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager LUND Copenhagen sølv øreringe med kugler, Ø 14 mm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx LUND Copenhagen sølv øreringe med kugler, Ø 14 mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.