LUND Marguerit øreringe i forgyldt

Disse flotte LUND Marguerit øreringe er lavet i forgyldt sterling sølv og er en klassisk marguerit med luft, hvor bladene sidder. Det åbne design giver øreringene et let og moderne udtryk. Øreringene er et idéelt valg til den fashionable kvinde, der søger at skabe et moderne og stilfuldt look. Med disse øreringe vil du føle dig smuk og strålende hver dag. Indeholder ikke nikkel.

DKK kr. 1.150,00
LUND Marguerit øreringe i forgyldt
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lund Copenhagen
EAN: 1207800368920
Varenummer (SKU): 1030500202351599 Kategori:

LUND Marguerit øreringe i forgyldt

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med LUND Marguerit øreringe i forgyldt bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

LUND Marguerit øreringe i forgyldt er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber LUND Marguerit øreringe i forgyldt får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller LUND Marguerit øreringe i forgyldt online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager LUND Marguerit øreringe i forgyldt uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx LUND Marguerit øreringe i forgyldt. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.