Maanesten – Carin øreringe i sølv

Carin øreringe i sølv fra Maanesten. Disse smukke øreringe er designet af Lotte Venø Callesen og er inspireret af havets natur og det skiftende lys, der skaber de mest fantastiske udtryk. Øreringene er ideelle til at forfølge din personlige stil og give et fashionable look. Deres elegante design vil være det perfekte supplement til enhver garderobe. Klar til at forfølge din uimodståelige stil? Prisen er for et par. Kom ind og oplev disse Carin øreringe i sølv fra Maanesten.

DKK kr. 400,00
Maanesten - Carin øreringe i sølv
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Maanesten Varenummer (SKU): 6942300203710718 Kategori:

Maanesten – Carin øreringe i sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Maanesten – Carin øreringe i sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Maanesten – Carin øreringe i sølv er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Maanesten – Carin øreringe i sølv får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Maanesten – Carin øreringe i sølv online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Maanesten – Carin øreringe i sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Maanesten – Carin øreringe i sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.