Maanesten – Dara creol i sølv med farvede sten

Dara creol i sølv fra Maanesten. Få et par små creoler med farvede sten og skab et unikt udtryk. Prisen er for et par. Ø: 10 mm. Smykket er fremstillet af sterling sølv (925). Designet af Lotte Venø Callesen er inspireret af blomster og fanger tidens ånd.

Maanesten - Dara creol i sølv med farvede sten
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Maanesten
Varenummer (SKU): 6942300203749724 Kategori:

Maanesten – Dara creol i sølv med farvede sten

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Maanesten – Dara creol i sølv med farvede sten bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Maanesten – Dara creol i sølv med farvede sten er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Maanesten – Dara creol i sølv med farvede sten får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Maanesten – Dara creol i sølv med farvede sten online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Maanesten – Dara creol i sølv med farvede sten uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Maanesten – Dara creol i sølv med farvede sten. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.