Maanesten – Kanya creol i forgyldt med blå opal

Kanya creol i forgyldt sølv fra Maanesten. Disse øreringe er forgyldt med 5 små blå opaler og er designet af Lotte Venø Callesen. Et smukt og tidløst design der vil pynte enhver outfit. Ø10mm. Prisen er for et par. Giv dine ører et touch af klasse med disse unikke øreringe fra Maanesten.

Maanesten - Kanya creol i forgyldt med blå opal
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Maanesten
Varenummer (SKU): 6942300203751075 Kategori:

Maanesten – Kanya creol i forgyldt med blå opal

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Maanesten – Kanya creol i forgyldt med blå opal bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Maanesten – Kanya creol i forgyldt med blå opal er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Maanesten – Kanya creol i forgyldt med blå opal får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Maanesten – Kanya creol i forgyldt med blå opal online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Maanesten – Kanya creol i forgyldt med blå opal uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Maanesten – Kanya creol i forgyldt med blå opal. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.