Maanesten – Kendra creol i sølv med lilla sten

Dette par Kendra øreringe i sølv fra Maanesten er simpelt og stilfuldt. De er designet af Lotte Venø Callesen og har en lille creol med vedhæng og en lilla perle. Ø: 10 mm. De er lavet af sterling sølv (925) og er et stilfuldt valg til ethvert look. Køb et par af disse smukke øreringe for at opgradere din stil!

Maanesten - Kendra creol i sølv med lilla sten
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Maanesten
Varenummer (SKU): 6942300203750879 Kategori:

Maanesten – Kendra creol i sølv med lilla sten

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Maanesten – Kendra creol i sølv med lilla sten bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Maanesten – Kendra creol i sølv med lilla sten er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Maanesten – Kendra creol i sølv med lilla sten får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Maanesten – Kendra creol i sølv med lilla sten online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Maanesten – Kendra creol i sølv med lilla sten uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Maanesten – Kendra creol i sølv med lilla sten. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.