Maanesten – Romina øreringe i forgyldt sølv med perle

Romina øreringe fra Maanesten er en elegant udgave af forgyldt sølvøreringe. De har en etnisk inspireret måneformet vedhæng, der er pyntet med den fineste lille perle. Vedhænget hænger på en creol, som er designet med organiske former og ca. 3,5 mm. Materialet er Sterling sølv (925) forgyldt med 18 karat guld. Disse øreringe er det perfekte valg for alle, der søger et eksklusivt og stilfuldt look.

Maanesten - Romina øreringe i forgyldt sølv med perle
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Maanesten
Varenummer (SKU): 6942300203753055 Kategori:

Maanesten – Romina øreringe i forgyldt sølv med perle

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Maanesten – Romina øreringe i forgyldt sølv med perle bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Maanesten – Romina øreringe i forgyldt sølv med perle er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Maanesten – Romina øreringe i forgyldt sølv med perle får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Maanesten – Romina øreringe i forgyldt sølv med perle online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Maanesten – Romina øreringe i forgyldt sølv med perle uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Maanesten – Romina øreringe i forgyldt sølv med perle. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.